Provlyssna
Horror-noveller - Lotte Petri, Marcin Mortka, Hrishikesh Gupte, Lars Ahn, Kin Cole, Barend de Voogd, Marko Hautale

Horror-noveller

Horror-noveller

3,39 106 5 Författare: Lotte Petri, Marcin Mortka, Hrishikesh Gupte, Lars Ahn, Kin Cole, Barend de Voogd, Marko Hautale Inläsare: Dan Schlosser, Mathilde Eusebius
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Her får du en samling mørke noveller – blandt andet ”Levende død” af Lotte Petri, ”Bag murene” af Lars Ahn og flere andre horror-historier fra England, Finland, Holland, Indien og Polen. Her får du lejlighed til at møde et menneske, der allerede er i den største sorg, som er på selvmordets rand, og som hjemsøges af noget ... endnu mere ondt. En anden historie fortæller om en om en familie, som hygger sig på en ferie sammen og har det rart, men snart bliver invaderet af onde væsner. Ondskab findes over alt i verden. Disse historier vil minde dig om, at verden ikke er et trygt sted at være. Vi har samlet dem til dig, der kan lide historier om frygt, gru og død.
Gyserne er indlæst af Dan Schlosser og Mathilde Eusebius.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-10-31
Längd: 6T 15min
ISBN: 9789178697434

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-10-31
ISBN: 9789178697441
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis