Provlyssna
Den tålmodige investor - Helge Larsen

Den tålmodige investor

Den tålmodige investor

3.97 284 5 Författare: Helge Larsen Inläsare: Morten Rønnelund
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I Den tålmodige investor deler den kendte aktieanalytiker Helge Larsen sin historie og sine erfaringer med os og viser med sit eksempel, hvordan man med omtanke og tålmodighed kan opnå succes på aktiemarkedet.

”Jeg ikke bare interesserer mig for aktier – jeg er passioneret og stærkt optaget af dem og ikke mindst af den virksomhed, som står bag papiret. De aktier, jeg som privat investor vælger at investere mig selv og mine – og dermed også min families – penge i, er derfor aldrig grebet ud af det blå. Hvordan det af og til alligevel er endt i rødt, og hvorfor jeg anbefaler investeringsstrategier frem for at gamble med kasinoets garanterede risiko for tab, vil jeg fortælle om i denne bog.”

Uanset om du allerede investerer i aktier eller blot overvejer det, vil du i Den tålmodige investor finde gode råd og inspiration til din egen investeringsstrategi.
Språk: Danska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-31
Längd: 2T 46M
ISBN: 9788772008967

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-31
ISBN: 9788772007922
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis