Provlyssna
Gud bevare afdragsfriheden - Magnus Barsøe

Gud bevare afdragsfriheden

Gud bevare afdragsfriheden

4.1 41 5 Författare: Magnus Barsøe Inläsare: Bjarne Mouridsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ti år er gået, siden den værste gældsboble i historien trak dansk økonomi ned i dybet. Er vi blevet klogere? Vi troede faktisk, at vi havde lært lektien. Men kradser man i overfladen, er meget lidt forandret. De afdragsfrie lån lever i bedste velgående. Gælden i de danske familier er enorm. De københavnske boligpriser slår månedligt nye rekorder. Og politikerne begynder at slække på kreditreglerne igen.

I årevis har Christiansborg holdt hånden over boligejerne og tilskyndet til gældsætning. Resultatet er stigende ulighed, tusindvis af danskere fanget i afgrundsdyb gæld og en økonomi, som er sårbar over for chok. Samtidig tjener den magtfulde gældsindustri – vores banker, realkredit og kviklånere – styrtende med penge og forgylder aktionærerne med rekordudbytter.

Vi er nødt til at tage et opgør med gældsindustriens greb om vores økonomi, hvis vi vil undgå at vakle fra krak til krak. Med denne bog forsøger Magnus Barsøe at starte den nødvendige diskussion af gældsamfundets skyggesider. Og han skitserer samtidig en vej ud.
Språk: Danska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-30
Längd: 7T 41M
ISBN: 9788772008097

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-30
ISBN: 9788772007854
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis