Provlyssna
Pimeä perintö - K1O1 - Arianna Bommarco

Pimeä perintö - K1O1

Pimeä perintö - K1O1

3.6923076923076925 65 5 Författare: Arianna Bommarco Inläsare: Mervi Takatalo
Finns som ljudbok.
Carolina elää täydellistä elämää: hänellä on menestynyt ura, upea aviomies ja ihana koti Viikenin huvilakaupunginosassa. Sarja vastoinkäymisiä kiskaisee kuitenkin maton Carolinan jalkojen alta. Hän menettää työpaikkansa ja mies häipyy nuoremman mukaan – eikä Carolina kehtaa tunnustaa tilannetta edes ystävilleen. Kun taloudellinen katastrofi uhkaa, Carolina päättää myydä perimänsä taidemaalauksen huutokaupassa. Hän jättää kertomatta, että taulu on taidokas väärennös. Myyntitulot näyttävät pelastavan Carolinan henkilökohtaiselta konkurssilta, mutta pian häntä lähestyy salaperäinen mies, joka tietää väärennöksestä. ENSIMMÄINEN OSA: Carolina on tapansa mukaan varaamassa hyvissä ajoin hiihtolomamatkaa perheelleen, kun aviomies pudottaa pommin. Mies ei halua tulla hiihtolomalle – hän haluaa avioeron. Carolina on ollut työtön jo jonkin aikaa, eikä miehen lähdettyä pysty ylläpitämään hulppeaa elintasoa, johon hän on tyttärensä Alicen kanssa tottunut. Carolinan on järjestettävä nopeasti rahaa, etteivät Alice ja naapuruston rouvat tajua hänen kiipeliään. Ratkaisu on myydä isältä peritty Picasson taulu. Ongelma on vain siinä, että taulu on väärennös.
Språk: Finska Kategori: Spänningsromaner Serie: Pimeä perintö: 1 Originaltitel: Mörkt arv - Säsong 1 Översättare: Miina Supinen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-11-15
Längd: 1T 7M
ISBN: 9789178609864
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs som du vill

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar