Provlyssna
Til jord skal du blive - Steen Lassen

Til jord skal du blive

Til jord skal du blive

3.66 50 5 Författare: Steen Lassen Inläsare: Ulla Abildtrup
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Under et gravearbejde i Fjellerup gør mandskabet et uhyggeligt fund – et skelet dukker op af jorden. Hvordan er den døde havnet der – og er der en drabssag, som mangler et lig? Kriminalinspektør Lena Nielsen fra Fjellerup bliver sat på opgaven sammen med sit hold af efterforskere. De finder snart ud af, hvem den dræbte er, men hvad er der sket for mange år siden, da vedkommende forsvandt? Via hårdt efterforskningsarbejde, der fører efterforskerne gennem prostitution, narkohandel og mord, kommer den overraskende sandhed for dagen.

Steen Lassen har med dette bind fulgt op på første bind i serien, 'Du skylder et liv', der udkom i oktober 2016

Steen Lassen (f. 1949) har tidligere arbejdet i forsikringsbranchen, hvor han har fået et grundigt kendskab til polititeknisk arbejde. Da han gik på efterløn i 2011, besluttede han sig for at skrive sin første roman, `Du skylder et liv‘, som en del af den planlagte Fjellerup-serie.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Fjellerup-serien: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-11-14
Längd: 7T 4M
ISBN: 9788726025828

Mer info om e-boken:

Förlag: Bogpartner
Utgiven: 2018-11-15
ISBN: 9788797086636
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt