Provlyssna
Det, du ikke forstår, gør dig klogere - Svend Brinkmann, Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Frederik Lindhardt

Det, du ikke forstår, gør dig klogere

Det, du ikke forstår, gør dig klogere

3,94 253 5 Författare: Svend Brinkmann, Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Frederik Lindhardt Inläsare: Dan Schlosser, Jesper Dupont, Bo Carlsson, Morten Overgaard-Dahl
Ljudbok.
E-bok.
Vi er på vej ind i en ny tidsalder. Radikalt ny. Det synes at være den generelle stemning for tiden. Det er, som om vi står midt i en overgang mellem noget, der var, og noget, der kommer. Den analoge verden bliver, som tiden går, et stykke historie, mens den digitale tidsalder emmer af fremtid – en fremtid ingen kender, men alle kæmper for at få lov at definere.

Og ligesom med andre store overgange – nye jobs, runde fødselsdage og festlige bryllupper – er det oplagt også at markere denne overgang ved at sætte nogle ord på. I stedet for at rejse sig og tale, så foregår det her siddende og i samtale.

Tre af Danmarks skarpeste og mest populære iagttagere, Tor Nørretranders, Rane Willerslev og Svend Brinkmann, gør sammen status over den på mange måder radikale tid, vi lever i. Hvad er det for en tid? Hvad kommer vi fra? Hvad går vi til? Og hvordan med os mennesker? Med mennesket, med menneske(lig)heden?
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-11-16
Längd: 6T 25min
ISBN: 9788772009834

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-10-22
ISBN: 9788772009537
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis