Provlyssna
Måske en dag - Colleen Hoover

Måske en dag

Måske en dag

4,2 554 5 Författare: Colleen Hoover Inläsare: Anne Kjær
Ljudbok.
E-bok.
En skøn, hjertevarm fortælling om kærlighed og bedrag, venskab og musikkens helende kraft af forfatteren til Forbandede kærlighed.

Da den musikstuderende Sydney flytter ind på et værelse hos den flotte guitarist Ridge, er det sidste, hun forventer, at blive forelsket. Hun er stadig mærket efter bruddet med sin eks, og desuden har Ridge allerede en kæreste.

Sydney og Ridge bliver dog hurtigt venner, og snart begynder de at skrive sange sammen. Ridge komponerer musikken, Sydney skriver teksterne, og det varer ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage, som vokser i dem imod alle odds ...

Colleen Hoover er en amerikansk forfatter. Hun vandt Goodreads Choice Awards 2015 for bedste kærlighedsroman og har en lang række bestsellere bag sig. Måske en dag er hendes anden bog på dansk.

Colleen Hoover (f. 1979) er amerikansk forfatter. Hun skriver kærlighedshistorier med masser af sjæl og hjerte og har to år i træk vundet Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Natasja Frederiksen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-09-28
Längd: 10T 59min
ISBN: 9788711680278

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-09-23
ISBN: 9788711519981
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis