Den sidste dans og andre historier - Victoria Hislop

Den sidste dans og andre historier

Författare: Victoria Hislop
Inläsare: Liselotte Krogager
Format: Finns som ljudbok
Prova Storytel

Den sidste dans og andre historier

Författare: Victoria Hislop
Inläsare: Liselotte Krogager
Format: Finns som ljudbok
4T 22min
Danska
3,25
Den sidste dans og andre historier" er 10 noveller skrevet af den britiske forfatter Victoria Hislop, der blandt andet har skrevet de populære bøger "Øen", "Tråden", "Hjemkomsten" og "Solopgang".

De 10 atmosfærerige og stemningsfulde noveller i "Den sidste dans og andre historier" tager lytteren med rundt i Hislops elskede Grækenland. Som en tidligere rejsejournalist, der besidder en passion for det græske samfund, indfanger Victoria Hislop den græske folkestemning og kultur i sine smukke fortællinger om kærlighed, loyalitet, afsavn, hævn og forsoning.

Vi møder en brudgom der tænker på en tidligere forlovelse, en ensom præst, to brødre der ikke kan enes og begge vil have det hele. Det er 10 forskellige historier som tager dig med rundt i den græske stemning og kultur. Victoria Hislop skriver så fortællende at man selv føler at være til stede og nyder det græske.
Mer info om ljudboken:
Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-08-06
ISBN: 9788771891867
4T 22min
Danska
3,25
Kategori: Noveller

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis