Provlyssna
Panteon-sagaen #1: Vejen til Panteon - Boris Hansen

Panteon-sagaen #1: Vejen til Panteon

Panteon-sagaen #1: Vejen til Panteon

4,19 191 5 Författare: Boris Hansen Inläsare: Torben Sekov
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I en nær fremtid er verden blevet en anden. Samfundets svageste sendes til Zonen hvor de lever en trist tilværelse blandt grå betonblokke.

Zonen er det eneste hjem Lucas nogensinde har kendt. Men da hans bedste ven, Cassandra, pludselig forsvinder, vælger han at tage ud for at finde hende. Hans eneste ledetråd er de kryptiske noter hun skrev før hun tog af sted:

Juvelen. Brylluppet. Husk på tallet 12!

Inden længe opdager Lucas at Cassandra er draget ud på en lang rejse til en fremmed verden der ikke burde eksistere. En verden fyldt med begravede hemmeligheder og ældgamle sammensværgelser. En verden hvor Panteons guder strides og Empyrias engle forsøger at forhindre en altomfattende krig.

Lucas er ligeglad med guder og engle. Han vil bare have Cassandra tilbage. Men rejsen i hendes fodspor fører ind i et spind af mysterier og løgne ...
Språk: Danska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Panteon-sagaen: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tellerup.dk
Utgiven: 2017-07-31
Längd: 10T 55min
ISBN: 9788758828381

Mer info om e-boken:

Förlag: Tellerup.dk
Utgiven: 2016-09-21
ISBN: 9788758823584
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis