Provlyssna
Huolet pois, elämä on helppoa - Agnès Martin-Lugand

Huolet pois, elämä on helppoa

Huolet pois, elämä on helppoa

3,93 244 5 Författare: Agnès Martin-Lugand Inläsare: Anu Vilhunen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Antaudu rakkauden vietäväksi!

Dianen tarina jatkuu Agnès Martin-Lugandin romaanissa Huolet pois, elämä on helppoa, joka vie Eiffel-tornin kupeeseen etsimään lääkettä särkyneelle sydämelle.

Palattuaan takaisin Pariisiin Diane päättää unohtaa myrskyisän suhteensa irlantilaisen valokuvaajan Edwardin kanssa. Kirjakahvila Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia tarvitsee nyt Dianen kaiken huomion. Ja työ on tunnetusti parasta lääkettä särkyneelle sydämelle.

Eräänä päivänä kirjakahvilaan astelee Oliver, joka on kiltti ja huomaavainen ja jonka kanssa elämä olisi seesteistä ja helppoa. Juuri sellaista kuin Diane haluaa, haluaahan? Edwardin teoksia esittelevä valokuvanäyttely Pariisissa sekoittaa kuitenkin Dianen suunnitelmat.

Dianen on aika turvautua hyväksi havaittuun kikkaan, Irlannin-matkaan. Auttoihan se aikaisemminkin selvittämään ajatukset. Miksei myös nyt? Mutta pieni kylä Atlantin rannalla ei ole entisellään.
Språk: Finska Kategori: Romaner Serie: Diane: 2 Originaltitel: La vie est facile, ne t'inquiete pas Översättare: Päivi Pouttu-Deliere

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bazar
Utgiven: 2019-03-07
Längd: 6T 51min
ISBN: 9789522797049

Mer info om e-boken:

Förlag: Bazar
Utgiven: 2019-03-07
ISBN: 9789522795946
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis