Rode-Rikke gør oprør - Merete Kruuse

Rode-Rikke gør oprør

Rode-Rikke gør oprør

1 1 5 Författare: Merete Kruuse
E-bok.
Rikkes skole har fødselsdag, og derfor bliver der arrangeret en fest. Det glæder Rikke og hendes klassekammerater i 5. a sig til, lige indtil de hører, at der kommer til at være en fest for de store elever om aftenen og underholdning i gymnastiksalen om eftermiddagen for de små – herunder 5. klasse! Det synes de er for strengt, og i al hemmelighed går 5. a i gang med at arrangere deres egen fest...

Merete Kruuse (1932-2000) var en dansk forfatter og kunstner. Før Merete Kruuse sprang ud som forfatter, blev hun uddannet reklametegner og fik blandt andet sine værker udstillet på Museum of Modern Art i New York City. Merete Kruuse debuterede som forfatter i 1970 med "Dame i rød rumdragt", der var en samling af science fiction-noveller. Sidenhen udgav Merete Kruuse desuden en lang række børne- og ungdomsbøger.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-11-22
ISBN: 9788726051636
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis