Provlyssna
På knæ for livet - Susanne Vittenkam Knudsen, Susanne Vittenkamm Knudsen

På knæ for livet

På knæ for livet

3,25 44 5 Författare: Susanne Vittenkam Knudsen, Susanne Vittenkamm Knudsen Inläsare: Flemming Enevold
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
HALFDAN RASMUSSEN OG ESTER NAGEL mødte hinanden som unge kunstnere i begyndelsen af 1940'rne og giftede sig den 9. april 1943. Det blev et ægteskab præget af krise-, krigs- og efterkrigstid med sult, arbejdsløshed og punkterede cykler, men også med kunstnerisk samhørighed, børn og store glæder. Den stigende velstand fra 1960'erne betød en forbedret økonomi for parret, men satte også sine spor med et stort forbrug af alkohol, utroskab, selvmordsforsøg og skilsmisse.

Halfdan Rasmussen og Ester Nagel var begge betydelige forfattere i deres samtid. Halfdan med sine fornyende tosserier og sproglegende børnerim, med kritiske rejsedigte fra diktaturerne i Spanien, Portugal og Grækenland - Ester med humor, ironi, bidende satire og absurde skildringer af social skævhed, kønsskævhed og racisme. På knæ for livet er historien om et kunstnerisk parløb, hvor Ester i begyndelsen var lige så kendt som Halfdan, men senere blev overhalet og kom til at stå i skyggen af sin berømte mand.

Susanne V. Knudsen stiller i bogen skarpt på begge forfattere med baggrund i et enestående kildemateriale: brevene mellem dem, breve fra flere forfatterkollegaer, venner og kærester, interviews, dagbøger, kalenderbøger, upublicerede notater og erindringer, fotoalbums - ud over selvfølgelig et righoldigt udvalg af deres litterære værker.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-12-03
Längd: 19T 53M
ISBN: 9788772009797

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-12-03
ISBN: 9788772008516
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis