Provlyssna
Flugten til Juleø - 2. december - Anne-Marie Donslund,Trine Bundsgaard

Flugten til Juleø - 2. december

Flugten til Juleø - 2. december

4.12 43 5 Författare: Anne-Marie Donslund,Trine Bundsgaard Inläsare: Hans Henrik Bærentsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Tidligt i går morges, da det stadig var mørkt, flygtede Holger og hans familie. Mens det buldrede på fordøren, stak de af ned ad bagtrappen, gennem baggårde og byen, på tværs af landet med busser, tog og på gåben, indtil en gammel færge sejlede dem over havet til Juleø.
Alt sammen fordi Holger og Julies mor Carmamilla i stedet for at betale husleje har brugt pengene på en spåkone, som fortalte, at de vil blive lykkelige på Juleøs gamle kro. Hun har ovenikøbet påstået, at der er jul hele året med rensdyr og julemand, men Juleø er alt andet end idyl. Holgers lillesøster, Julie, græd sig i søvn i går, da det gik op for hende, at der ikke var så meget som et ærligt julehjerte på den ø. Holger selv lå vågen den halve nat og lyttede til kroens mange lyde. En blanding af snorkende uhyrer, gnavende dyr og spøgelser med raslende kæder. I går var Holger rasende. I dag er han også bange. Og han har ikke lukket et øje hele natten ...
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Flugten til Juleø: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-12-02
Längd: 20M
ISBN: 9789178696963

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-12-02
ISBN: 9789178697205
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt