Provlyssna
Kvinden der svømmede med gedder - S1E1 - Cecilia Klang

Kvinden der svømmede med gedder - S1E1

Kvinden der svømmede med gedder - S1E1

3.12 114 5 Författare: Cecilia Klang Inläsare: Anne Storm
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
‘Kvinden der svømmede med gedder’ er en humoristisk, livsbekræftende og ikke mindst overraskende feel-good fortælling om en kvinde, der pludselig står overfor en uventet krise. En krise, der dog heldigvis ender med at give hendes liv meget mere mening end nogensinde før. Charlotte Hammer er Sveriges vigtigste forretningskvinde. Hun er direktør i et verdenskendt reklamebureau, og hendes stenhårde attitude har gjort hende til forbillede for mange kvinder. Derfor står landets magasiner også i kø for at interviewe hende, og normalt soler hun sig i mediernes opmærksomhed, men denne dag må Charlotte skynde på journalisten. Hun er nemlig ved at komme for sent til sit månedlige møde med bureauets grundlægger. Et møde, der ender med at forandre hendes liv for evigt. I en anden del er Sverige har Kent Åsberg fået en strålende idé. Han vil bygge en geddedam, hvor turister kan kommer og svømme med de ufarlige rovfisk. Han mangler bare det perfekte ansigt udadtil. BLANDT RÆVE OG HYÆNER. Charlotte Hammar tager imod livstilsmagasinets journalist og fotograf hjemme i taglejligheden i Hornstull. Artiklen skal handle om indretning, stil og balance i livet, og journalisten gør sit bedste for at komme ind under huden på Sveriges hippeste forretningskvinde. Charlottes hjerte slår hårdt og uroligt. Er det journalistens overdrevent rolige væremåde og superharmoniske fremtoning, som stresser hende? Eller er det datteren Amelias udeblevne opringning. Og hvorfor har bestyrelsesformanden og reklamebureauets grundlægger Claes Hess indkaldt til det månedlige møde før tid?
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Kvinden der svømmede med gedder: 1 Originaltitel: Gäddsimmerskan Översättare: Randi Bjerre Høfring

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-12-05
Längd: 1T
ISBN: 9789178606146

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-12-05
ISBN: 9789178606269
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs som du vill

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar