Provlyssna
Enhjørningen - Steffen Jacobsen

Enhjørningen

Enhjørningen

4,32 1467 5 Författare: Steffen Jacobsen Inläsare: Jesper Bøllehuus
Ljudbok.
E-bok.
En ung kvinde findes død i en plantage nord for Kalundborg. Hun er blevet skudt i ryggen, hendes tøj er gennemvædet af saltvand, og retsmedicinerne finder sand i hendes sko. Med sine sidste kræfter har hun skåret bogstaver og tal ind i sit maveskind, og det viser sig, at hun har født to-tre måneder tidligere. Men hvem er hun?

Politiinspektør Lene Jensen påtager sig modstræbende drabssagen, selvom hun er midt i en skilsmisse fra Michael Sander, privatdetektiv med speciale i vanskelige sager. Han er netop nu engageret til at finde en verdensberømt violinist, som har været forsvundet i halvandet år. Alverdens politienheder har erklæret sagen for uløselig, men violinistens kæreste vil ikke give op.

Ad forskellige veje føres parret i samme retning, og langsomt afdækkes en vidt forgrenet og skrupelløs sag om en forskruet mangemilliardær, drømmen om det perfekte barn, eksklusive privatklinikker og stjålne gener.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Lene Jensen og Michael Sander: 4 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-11-01
Längd: 9T 5min
ISBN: 9788771804164

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-09-23
ISBN: 9788771376593
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis