Provlyssna
Imperiets mand - Jane Gardam

Imperiets mand

Imperiets mand

3,89 28 5 Författare: Jane Gardam Uppläsare: Jesper Bøllehuus
Ljudbok.
E-bok.
Sir Edward Feathers, med tilnavnet Gamle Filth, har haft en strålende karriere, fra hans tid som advokat i Hong Kong under Det Britiske Imperiums storhedstid til hans sidste dage som hæderkronet dommer i London. Han har levet et perfekt britisk liv med sin smukke kone Betty, men bag facaden ulmer erindringen om en barsk og følelsesmæssigt forkrøblende barndom.

Nu som 81-årig enkemand sidder Gamle Filth i det sydlige England og falder ind i en tiltagende døs af gamle minder og uafklarede forhold fra et langt og begivenhedsrigt liv, et liv der legemliggør det 20. århundredes fremmarch og det store imperiums afvikling.

IMPERIETS MAND er første bog i Jane Gardams mesterlige romantrilogi om Sir Edward Feathers og livet i Det Britiske Imperiums tjeneste. Med psykologisk dybde og subtil, britisk humor skildrer Jane Gardam de særegne britiske manerer, klasseskel og fortielser og indkapsler en gammel verdensordens storhed og fald.
Språk: Danska Kategori: Fakta Serie: Gamle Filth: 1 Översättare: Jakob Levinsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-09-22
Längd: 10T 42min
ISBN: 9788771466799

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-09-22
ISBN: 9788771466768
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis