Provlyssna
Goldstein - Volker Kutscher

Goldstein

Goldstein

4.2 50 5 Författare: Volker Kutscher Inläsare: Thomas Gulstad
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Berlin 1931: To hjemløse unge, Benny og Alexandra, går ind i byens prægtigste indkøbstempel KaDeWe for at stjæle smykker og ure. Men det går frygtelig galt, og Alexandra må nøjes med at være tilskuer, da Benny styrter i døden – måske som offer for vold fra en politimand. Fra det tidspunkt bliver hun jaget.

Et andet sted i byen sidder kriminalkommissær Gereon Rath og keder sig. Han har fået til opgave at overvåge den jødisk-amerikanske gangster Abraham Goldstein, som er ankommet til Berlin.

Samtidig bliver Rath af underverdensbossen Johann Marlow tvunget til at betale en gammel gæld og foretage en privat efterforskning, og uden at ville det lander Rath mellem fronterne i en eskalerende bandekrig.

Og så er der Charly Ritter, Gereon Raths endnu-ikke-forlovede, som er blevet juridisk praktikant ved domhuset i Lichtenberg. Da Charly tilfældigt møder vidnet til dødsfaldet i KaDeWe og lader hende undslippe sin varetægt, kommer Charlys sag i karambolage med Gereons. Samtidig er Goldstein undsluppet politiets overvågning og har tilsyneladende skaffet sig en pistol. Og pludselig keder Rath sig ikke længere ...

GOLDSTEIN er tredje selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK og DEN STUMME DØD.

Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien “Babylon Berlin”.

"Med Gereon Raths tredje sag er Kutscher rykket op i den øverste liga af tyske spændingsforfattere."
– Kölner Stadt-Anzeiger

"Ikke kun eminent kriminallitteratur, men også et storslået portræt af Berlin i begyndelsen af 30’erne.
– ECHO

"Hvilken forrygende og sindsoprivende pageturner-indgang til intet mindre end en formidabel krimi. Så smukt et sprog, så stram en opbygning, så præcise sindbilleder, der emmer af en overlegen håndtering af genren."
– 5 stjerner, Fyens Stiftstidende
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-08-06
Längd: 20T 46M
ISBN: 9788711356678

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-08-15
ISBN: 9788711322796
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt