Provlyssna
Miisa luisteluleirillä - Henna Helmi Heinonen

Miisa luisteluleirillä

Miisa luisteluleirillä

4,2 117 5 Författare: Henna Helmi Heinonen Uppläsare: Kaisa Happonen
Ljudbok.
E-bok.
Tuleeko Miisasta SM-tason luistelija? Miisa pääsee kesäleirille, jossa harjoitellaan huippuvalmentajan johdolla tasotestiä varten. Mutta pystyykö hän keskittymään harjoitteluun, kun poikaystävä vie ajatukset?

Suomen mestaruudesta haaveilevan Miisan pitäisi läpäistä tiukka taitotesti ennen 14-vuotispäiväänsä. Testissä ei saa tulla yhtään virhettä, mutta ensimmäisellä yrityksellä Miisa epäonnistuu.

Miisa pääsee huippuvalmentajan oppiin viikon mittaiselle superleirille, jossa harjoitellaan testin läpäisyä aamusta iltaan. Tiukka harjoitusohjelma ja kilpailu kiristävät kaikkien leiriläisten hermoja. Kaiken kukkuraksi Miisan poikaystävä Anton on samaan aikaan jalkapalloleirillä eikä vastaa Miisan viesteihin! Miisasta alkaa tuntua, että on tehtävä suuria valintoja.Viides Miisa-kirja syventää kuvaa murrosikäisen Miisan tunteista ja kilpaurheilijan elämästä, paineista, joita tulee niin kotoa, koulusta kuin jäältäkin.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Miisa: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2019-01-09
Längd: 4T 17min
ISBN: 9789520406523

Mer info om e-boken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2018-01-26
ISBN: 9789513199838
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis