Provlyssna
Under mælkevejens stjerner - Camilla Davidsson

Under mælkevejens stjerner

Under mælkevejens stjerner

3,97 205 5 Författare: Camilla Davidsson Inläsare: Vibeke Søllested
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den unge karrierekvinde Emma bor i storbyen Stockholm og trives i et rigt socialt liv med masser af restaurantbesøg og dyre byture. Hun arbejder som marketingsansvarlig på et stort anerkendt bureau og føler i det hele taget, at hun har regnet verden ud.
Men Emma begynder at få stress på sit arbejde, og da hun samtidig indleder et forhold til amerikaneren Eric, som bor i London, flytter hun til den engelske hovedstad. Men Eric vil hende ikke alligevel, og pludselig står hun alene i en fremmed by uden vennerne og den identitet, jobbet i Stockholm gav hende. Hun får sig et rimeligt arbejde, men noget inden i hende er ved at briste.
Hun beslutter sig for at vandre den ældgamle Camino, som er en pilgrimsvandring på mange hundrede kilometer, og som afsluttes i spanske Santiago de Compostela. Den lange og fysisk hårde pilgrimsvandring i det smukke spanske landskab bliver et omdrejningspunkt for Emma. Hun kommer til at opleve nærhed, varme, kærlighed og dybe venskaber med en broget skare fra hele verden. Men mest af alt bliver pilgrimsvandringen en rejse ind i hende selv, hvor hun må tage livtag med sin egen fortid og indre dæmoner for at kunne rejse sig igen.
Under mælkevejens stjerner er en livsbekræftende roman om at finde sin vej i den moderne verden, om tilgivelse og om at lære at elske sig selv.
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Under mælkevejens stjerner: 1 Översättare: Claus Lund Rosenkilde

Mer info om ljudboken:

Förlag: Palatium Books
Utgiven: 2019-01-06
Längd: 9T 25min
ISBN: 9788793699229

Mer info om e-boken:

Förlag: Palatium Books
Utgiven: 2019-01-07
ISBN: 9788793699205
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis