Salamavaras - Rick Riordan

Salamavaras

Salamavaras

4.19 176 5 Författare: Rick Riordan
Finns som e-bok.
Mitä jos kuulisit olevasi Olympoksen jumalan puoliverinen jälkeläinen? Percy Jacksonin elämästä on leikki kaukana, kun antiikin jumalat, sankarit ja hirviöt muuttuvat todeksi... Me emme ole tyhmiä, Percy Jackson. Oli vain ajan kysymys milloin saisimme tietää, kuka sinä olet. Mistä matikanope oikein puhuu? Se mitä newyorkilaiselle Percy Jacksonille tapahtuu kesken luokkaretken, on jotain ihan pimeää. Hän saa kannoilleen Kreikan mytologian pelottavimman hirviön ja päätyy Puoliveristen leirille, jossa häntä odottaa suuri tehtävä. Percyllä on kymmenen päivää aikaa etsiä ylijumala Zeuksen mestarisalama ja estää ihmiskunnan tuhoisin sota. Ilman itsepäistä Annabethia ja satyyri Groveria Percyllä ei ole toivoa. Sillä yksikään etsijä ei ole palannut elävänä retkeltään.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Percy Jackson: 1 Originaltitel: The Lightning Thief. Percy Jackson & The Olympians 1 Översättare: Ilkka Rekiaro

Mer info om e-boken:

Förlag: Otava
Utgiven: 2011-01-01
ISBN: 9789511257899
Kommentarer

Finns det ett stopp? Nej.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Börja med 14 dagar fritt