Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse - Sven Ove Gade

Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse

Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse

5 1 5 Författare: Sven Ove Gade
Finns som e-bok.
"Fløjlsmaverne" var Ekstra Bladets første chefredaktør, Freilif Olsens, kritiske betegnelse for den politiske og kulturelle magtelite, der gjorde sine egne værdier til hele samfundets.

Siden dengang er magtens arrogance ikke blevet mindre. Ifølge Sven Ove Gade er Danmark blevet et systemsamfund, der forvaltes af de veluddannede og velbjærgede, og hvor den "almindelige" befolkning får mindre og mindre at skulle have sagt.

I en række skarpe udfald mod den herskende orden viser han, hvordan elitens dogmer fortegner virkeligheden og gang på gang undergraver demokratiet og de grundlæggende frihedsrettigheder.

Sven Over Gade (f. 1935) er en dansk forfatter og tidligere chefredaktør for Ekstra Bladet. Han er oprindeligt uddannet cand.merc. og har skrevet en lang række debatbøger, journalistiske bøger og biografier om blandt andre Henrik Cavling, Flemming Juncker og Frode Jakobsen.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-01-25
ISBN: 9788726045406
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis