Den romantiske have - Christian Elling

Den romantiske have

Den romantiske have

0.0 0 5 Författare: Christian Elling
Finns som e-bok.
Kunsthistoriker og arkitekturforsker Christian Elling har besøgt langt de fleste danske herregårde og provinsbyer for at kunne fremstille den romantiske have fra alle dens sider, ikke blot dem, vi ser så smukt i Frederiksberg Have og Søndermarken.

Christian Elling fortæller historien om den engelske havekunsts indtog i Danmark i slutningen af 1700-tallet, hvor en af den europæiske kulturhistories vigtigste bevægelser brød igennem. Med Jean-Jacques Rousseaus naturevangelium, Percy Bysshe Shelleys sublime digte om naturens skønhed og Francisco Goyas dramatiske malerier er romantikken en vidunderlig hyldest til det naturlige, det indre og det skønne.

Christian Thorvald Elling (1901-1974) var en dansk professor, forfatter, kunsthistoriker og arkitekturforsker. Italiensk barokarkitektur var Christian Ellings primære forskningsområde, og i løbet af sit liv foretog han talrige lange rejser til Italien. Christian Elling udgav over 40 bøger om blandt andet italiensk kulturhistorie, klassisk litteratur, dansk kulturhistorie og danske herregårde.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-01-25
ISBN: 9788726003246
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt