Theresa og tigeren - Barbara Cartland

Theresa og tigeren

Theresa og tigeren

3.2 5 5 Författare: Barbara Cartland
Finns som e-bok.
Da grevinden af Denholme dør, arver hendes datter, Theresa, en formue. Hun har levet en meget stilfærdig tilværelse sammen med sin mor, efter af faderen forlod dem til fordel for det søde liv og de smukke kvinder i Paris. Faderens opførsel overfor hendes mor har fået hende til at hade alle mænd. Hun tager derfor ansættelse hos Markis de Sares på hans ensomt beliggende slot i Pyrenæerne. Efter to års fravær kommer markisen, der på sin side er kvindehader, uventet hjem...

Barbara Cartland (1901-2000) var en engelsk forfatter til romantiske romaner, der er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer. Cartland udgav sin første roman i 1922 og har skrevet i alt 723 bøger, der er blevet oversat til 36 forskellige sprog. På grund af sin effektivitet i sin forfattergerning, er hun nævnt i Guinness rekordbog for flest udgivne bøger i løbet af et enkelt år. Barbara Cartland blev i 1991 hædret af dronning Elizabeth II som Dame Commander of the order of the British Empire til ære for Cartlands sociale og politiske bidrag, foruden sit forfattervirke, i næsten 70 år.
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Den udødelige samling: 196 Översättare: Pia Karsbøl

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-10-13
ISBN: 9788711629109
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt