Twisted

4.08 50 5 Författare: Emma Chase
Finns som e-bok.
Twisted - fortsættelsen af den erotiske bestseller TANGLED

"Selvom jeg ikke tror, at man behøver være fuld for at få god sex, så skader det ikke at være lidt pløret. Drew og jeg står i elevatoren på vej tilbage til vores værelse, og vi er begge mere end beduggede af tequila. Jeg kan smage den på Drews tunge - bitter med et strejf af citron. Han har presset mig op imod væggen og trukket mit skørt op om hofterne, og vi presser og gnider os mod hinanden."

Der er to slags mennesker i denne verden: dem der ser tingene an først, og dem der tager springet direkte. Jeg har altid set tingene lidt an. Planlagt. Været forsigtig. Så mødte jeg Drew Evans. Han var så ihærdig. Så selvsikker. Han gjorde det let for mig at tage springet sammen med ham.

Troede du, Drew og jeg ville ride bort mod solnedgangen og leve lykkeligt til vores dages ende? Det gjorde jeg faktisk. Men livet handler om valg, og Drew havde allerede taget sit. Egentlig forsøgte han at vælge for os begge - men som du ved, er det ikke lige min stil. Så jeg tog tilbage til Greenville for at være lidt alene ... eller noget i den retning.

Gamle vaner er svære at lægge på hylden, og somme tider må man tilbage til udgangspunktet, før man kan komme videre.

Emma Chase bor sammen med sin mand og sine to børn i en lille by i New Jersey, hvor hun ved hjælp af uanede mængder kaffe bruger de sene timer på at frembringe sine humoristiske, romantiske romaner. Den indtil da meget ihærdige læser fik sine forfatterdrømme opfyldt, da hun i 2013 debuterede med romanen Tangled, som straks blev en bestseller. Serien er siden fortsat med Twisted og Tamed.
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare: Dorthe Klyvø

Mer info om e-boken:

Förlag: Turbine Forlaget
Utgiven: 2016-10-26
ISBN: 9788740613841
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt