Den røde hest - Patricia Leitch

Den røde hest

Författare: Patricia Leitch
Format: E-bok

Den røde hest

Författare: Patricia Leitch
Format: E-bok
Danska
5
Marlene og Bill er taget tilbage til storbyen, og Jennie ser frem til at tilbringe resten af sommerferien på hesteryg sammen med veninden Sue. Shantih har sprunget sit første spring, og Jennie vil nu bruge al sin tid på at dygtiggøre sig.
En dag ankommer to arkæologer til Finmory for at besé et vægmaleri i Jennies værelse. Maleriet, der forestiller en rød hest, sættes i direkte forbindelse med en ældgammel, keltisk pony-kult, der har eksisteret på egnen.
Den røde hest giver Jennie tiltagende, natlige mareridt, og til sidst må hun stille sig selv de uundgåelige spørgsmål: Er der en sammenhæng mellem pony-kulten og Shantihs ankomst til højlandet?
Et fund af en lille hestestatue giver Jennie svaret, men samtidig rejser endnu et spørgsmål sig: Hvad skal hun stille op med statuen? Oven i dette får Jennie besked om at flytte skole, hvilket betyder, at hun kun kan være sammen med Shantih i weekenderen. Jennie nægter, trods familiens ordre, at sende hesten på pension, men hvem skal passe Shantih ugens øvrige dage?
Spørgsmålene synes uløselige ...

Den røde hest er nummer 4 i serien om Jennie.

Patricia Leitch (f. 1937), er en skotsk forfatter, der er bedst kendt for sin serie af børnebøger om hestepigen Jennie og hendes vilde araberhest Shantih, der foregår I det skotske højland.
Översättare: Vivi Berendt
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2016-11-11
ISBN: 9788711716649
Danska
5
Kategori: Barn

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis