Provlyssna
Aldrig uden dig - Harriet Lane

Aldrig uden dig

Aldrig uden dig

2,98 62 5 Författare: Harriet Lane Inläsare: Marie Vestergård Jacobsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En iskold søndag aften kører Frances hjem til London efter en vanen tro kedsommelig middag hos sine forældre, da hun får øje på en bil, der er kørt af vejen og landet med bunden i vejret i skovkanten. Bilens fører, Alys Kyte, sidder fastklemt, og Frances sidder hos hende i mørket og kulden, indtil hjælpen når frem. Men da er det for sent.

Frances vender tilbage til sin farveløse tilværelse i London som redaktionssekretær på et bogtillæg og forsøger at lægge begivenheden bag sig. Hun er stilfærdig, iagttagende og ambitiøs – og bliver i det store og hele overset.

Men da Alys’ familie tager kontakt til Frances, åbner der sig en dør til en verden, hun hidtil kun har været tilskuer til – en verden fyldt med privilegier og muligheder. Efterhånden som Frances’ tilværelse fletter sig mere og mere sammen med familien Kytes, begynder hun at spekulere på, om dette er hendes mulighed for at få den anerkendelse og opmærksomhed, hun selv synes, hun fortjener.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Vibeke Houstrup

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2015-08-28
Längd: 8T 3min
ISBN: 9788712052869

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2015-02-05
ISBN: 9788712050698
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis