Provlyssna
Ånden er over os - Dagmar Andreasen

Ånden er over os

Ånden er over os

3.14 7 5 Författare: Dagmar Andreasen Inläsare: Nanna Salomon
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Dagmar Andreasen har samlet en række beretninger og udtalelser om åndens betydning for mennesket. Hun beskriver blandt andre Isaac Newton og René Descartes‘ tanker, Niels Bohr og Albert Einstein og fortæller desuden om åndsforskere, læger og healere som Jes Bertelsen, Vilhelm Schelderup og Pater Pio. Bogen giver et spændende og nuanceret indtryk af vidt forskellige menneskers syn på den menneskelige ånd.

Dagmar Andreasen (1920-2006) var en dansk forfatter og politiker. Hun var i mange år leder af Rynkeby Mosteri, som senere blev solgt til Carlsberg. Hun sad i Folketinget for Radikale Venstre og modtog i 1983 Kosan Prisen for frimodig brug af ytringsfriheden. Da Dagmar Andreasen havde trukket sig tilbage fra politik og forretningslivet, sprang hun ud som forfatter og udgav flere bøger om blandt andet det spirituelle, alternativ behandling og livet efter døden.
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-02-01
Längd: 4T 6M
ISBN: 9788726137248

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-03-07
ISBN: 9788726137194
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt