Provlyssna
Mine egne veje - Jane Aamund

Mine egne veje

Mine egne veje

3,84 307 5 Författare: Jane Aamund Inläsare: Tina Kruse Andersen
Ljudbok.
E-bok.
Fortællinger fra Vestjyllands herregårde til de bonede gulve i København fra dengang overklassen endnu ikke var en truet art, til nu hvor de er blevet det.

Mød blandt andre den københavnske og nordsjællandske overklasses uvorne børn i kirke og til fest. Den karismatiske levemand baron Raben-Levetzau fra Aalholm Slot, som gerne trykkede på speederen i alle livets forhold, og den kongelige hoffotograf Anne-Lise, som insisterede på at hedde prinsesse, da hun blev gift med prins Valdemar med det karakteristiske æggehoved. De fine damer, der holdt sig i form med ballet og gerne iførte sig strutskørt og dronningens design til festlige lejligheder. Og overklassens fatale og stærke kvinder, specielt den smukke og forførende skuespillerinde Gerda Elisabeth og den frygtløse modstandskvinde og hestetæmmer Varinka Muus.

Mine egne veje – i overklassen, der forsvandt er underholdende, underfundige og til tider ualmindeligt morsomme fortællinger om Jane Aamunds inspirerende og pudsige møder med de mennesker, hun har truffet på sin vej gennem overklassen.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-12-01
Längd: 3T 44min
ISBN: 9788771804560

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-11-04
ISBN: 9788771804737
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis