T-Rex

3.0 4 5 Författare: Mette X Kiefer
Finns som e-bok.
Da en flok unge myrer støder ind i en tingest, beslutter de at springe ud på syv favne og forfølge deres drømme om at starte et højrøstet band. Tingesten er med sine mange rum den ideelle ramme for et liv med musik, men de unge myrer er ikke de eneste, der har øje for det nye bo. Flere andre vil gerne flytte ind, bl.a. Maestro Fårekylling, Tusindben, hr. Kakerlak, Skarnbasse Skov & Den sorte Enke, men samliv kan være svært, når man har forskellige forudsætninger og forventninger til livet.T-REX er en historie om drømme, ambitioner, forhindringer og filosofi, men først som sidst den svære vej til fællesskab.Om forfatteren

Mette Xenia Kiefer (f. 1949) er uddannet jordemoder og udøvende inden for musik og billedkunst.

På opfordring har hun skrevet nogle af sine fortalte historier ned som børnebøger, hvori hun forsøger at sige noget vigtigt om fundamentale menneskelige og sociale relationer. Teksterne må gerne give anledning til både uenighed og debat, og at man får lyst til at snakke om det læste.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2019-02-04
ISBN: 9788772183046
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis