Yllätysperintö - Enni Mustonen

Yllätysperintö

Yllätysperintö

4,12 83 5 Författare: Enni Mustonen
E-bok.
Koivikon Anna on viittä vaille valmis agronomi, joka tuskailee gradunsa kanssa espoolaisessa kaksiossa. Avomies Rami saanut Saksasta töitä jo muutama kuukausi sitten, ja Annan olisi päätettävä jäädäkö vai lähteä.

Kun Annan kännykkä pirisee keskellä Isoa Omenaa, elämä muuttuu kuin salamaniskusta. Vain muutama metri mustaa jäätä keskisuomalaisen maantien siltarummun kohdalla eikä isoveljeä Mattia enää ole.

Sen paremmin Matin nuoresta leskestä kuin Koivikon teräsmuorista ei ole hoitamaan karjatilaa, jossa riuskoja otteita vaativat puolivalmis navetta, sotkuiset raha-asiat ja puolensataa lypsävää sarvipäätä.

Ottaako Anna haasteen vastaan? Ja miten käy entisen elämän, kun tunteita hämmentävät niin nuoruuden ihastus Harri kuin naapurin Ilkka, jonka avioliitto on pahasti rempallaan?

Suosittu viihdekirjailija ENNI MUSTONEN kertoo elävästi 2000-luvun maalaiselämästä, jossa rakkaus kirkastaa ankarimmankin arkipäivän.
Språk: Finska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Otava
Utgiven: 2012-11-30
ISBN: 9789511267614
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis