Provlyssna
I morgen kommer en ny himmel - Lori Nelson Spielman

I morgen kommer en ny himmel

I morgen kommer en ny himmel

4,21 530 5 Författare: Lori Nelson Spielman Inläsare: Maria Garde
Ljudbok.
E-bok.
Bretts mor, Elizabeth, ligger for døden. Elizabeth ved, at datteren ikke er lykkelig, selvom det umiddelbart kan se sådan ud. Hvordan kan en mor gøre en forskel, når hun kun har kort tid tilbage at leve i?

Efter morens død får Brett en lille, gulnet seddel af advokaten, der bestyrer boet. Det er en liste med de drømme, Brett har skrevet ned som teenager, og som hendes mor har gemt og nu beder hende om at opfylde. På listen er blandt andet drømmen om at få en hund, forelske sig, blive mor og uddanne sig til lærer.

Men Brett er i sorg, har for længst lagt lærerdrømmen bag sig for et højtlønnet job og har ingen planer om børn. At blive konfronteret med sin barndoms drømme og endda gøre dem til reali-teter tvinger Brett til at finde ud af, om hendes valg og bekvemme tilværelse lever op til det, hun drømmer om.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Nete Harsberg, Betty Frank Simonsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-01-09
Längd: 8T 45min
ISBN: 9788771806472

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-09-05
ISBN: 9788771593136
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis