Provlyssna
Knud Gyldenstjerne - et tidsbillede fra det 15. århundrede - Herman Frederik Ewald

Knud Gyldenstjerne - et tidsbillede fra det 15. århundrede

Knud Gyldenstjerne - et tidsbillede fra det 15. århundrede

3.67 3 5 Författare: Herman Frederik Ewald Inläsare: Søren Elung Jensen
Finns som ljudbok.
"Da havde ikke alene han talt til hende; men hun havde åbnet sit hjerte ganske for ham og ladet ham føle, hvilken skat af kærlighed det gemte. Dybt grebet havde han forladt hende for at følge kongen på den rejse til Skåne, som blev kongens sidste. Siden havde hun ikke set ham; et kort brev, hvori han undskyldte sin fraværelse med forretninger, var al den hilsen, hun havde fået fra ham. Selv var hun dog længe rolig og tillidsfuld; men nu, da han var hende så nær, begyndte hun at ængstes og hendes fader at vredes over hans vedvarende fraværelse."

Den historiske roman "Knud Gyldenstjerne" fortæller historien om den danske biskop Knud Henriksen Gyldenstierne. Om hans liv, før han valgte den gejstlige vej, om de mennesker, han mødte og forlod og om hans forhold til konge, fædreland og Gud.

Hans Frederik Ewald (1821-1908) var en dansk forfatter, der blandt andet skrev en lang række historiske romaner. Han udgav blandt andet romanen "Svenskerne på Kronborg" i 1867 efter et ophold i Helsingør og vandt ligeledes stor anerkendelse for sine sociale romaner. H.F. Ewald er far til forfatterne Theodor og Carl Ewald.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-02-18
Längd: 16T 35M
ISBN: 9788726110616
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt