Provlyssna
Dream Maker: Paris - Audrey Carlan

Dream Maker: Paris

Dream Maker: Paris

3,8 339 5 Författare: Audrey Carlan Inläsare: Christian Engell
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Forfatteren til verdenssuccesen CALENDAR GIRL er tilbage med endnu en hot og vanedannende romantisk serie.

Paris, Frankrig. Da den unge arving Sophie Rollands far dør pludseligt, overtager hun fra den ene dag til den anden direktørstolen i familiens berømte parfumeimperium. Sophie er indbegrebet af fransk finesse og en talentfuld parfumier, men hun mangler et skub i den rigtige retning, før hun kan indtage rollen som magtfuld og respekteret CEO for et af verdens førende parfumefirmaer. Derfor hyrer hun Parker Ellis og hans team, som rejser til lysets by for at komme hende til undsætning – og allerede ved det første møde står det klart, at der er mere mellem Parker og Sophie end bare forretning.

OM SERIEN:
29-årige Parker Ellis er en ukuelig skørtejæger med et helt særligt talent: Han forstår kvinder. Han kan se, hvad deres inderste drømme er lavet af, og hjælpe dem med at føre drømmene ud i livet. Sammen med to venner driver han et velrenommeret konsulentfirma, der hjælper kvinder med alt inden for karriere, kærlighed og livsstil. Jobbet bringer ham verden rundt, og undervejs møder han en række klienter, der alle gør indtryk på hver sin måde. Egentlig burde Parker ikke blande forretning og fornøjelse, men det er svært ikke at lade sig friste af smukke kvinder, når man er en notorisk ungkarl med en skyhøj libido. Og hvem ved, måske én af dem endda formår at stjæle hans hjerte undervejs …

DREAM MAKER er en serie i 12 afsnit, som alle er opkaldt efter en af verdens metropoler. Hver måned rykker Parker Ellis videre til en ny by og en ny klient – denne bog er nr. 1 ud af 12.
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Serie: Dream maker: 1 Översättare: Lars Bøgeholt Pedersen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-02-22
Längd: 4T 17min
ISBN: 9788770362757

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-02-22
ISBN: 9788770362740
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis