Provlyssna
Dominic-trilogien, 2: Magtens pris - Pernille Kim Vørs

Dominic-trilogien, 2: Magtens pris

Dominic-trilogien, 2: Magtens pris

4,32 298 5 Författare: Pernille Kim Vørs Inläsare: Anja Owe
Finns som ljudbok.
Catharina og Ian er ikke længere sammen, men glemme ham kan hun ikke uden videre. Hun ved, at hun skal holde sig langt væk fra ham, og som den stædige kvinde hun er, så lykkes det også. Altså lige indtil den dag Ian tilbyder hende et forhold – uden kontrakt – hendes inderste ønske.


Med lynets hast indleder de atter et hæsblæsende forhold, men trusler fra omgivelserne bringer deres samliv i fare. Den tillukkede og overbeskyttende Ian vil ikke involvere Catharina, så hun vælger at gå bag hans ryg for at få svar på de hemmeligheder, han tydeligvis har for hende. Og det, hun finder frem til, tvinger hende til at overveje, om det er noget, hun kan leve med.


Vil Ian nogensinde være i stand til at åbne sig op? Kan han gengælde hendes kærlighed? Er det kun gennem sex, han kan vise sine følelser? Catharina ved ikke sine levende råd, og mens spørgsmålene hober sig op, drages hun dybere og dybere ind i Ians dystre og fascinerende magtverden.


MAGTENS PRIS er anden lydbog i Dominic-trilogien.


”Magtens pris”er indlæst som lydbog af Anja Owe

i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Serie: Dominic-triologien: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-11-28
Längd: 20T 4min
ISBN: 9788771892543
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis