Luftens pirater - Knud Meister,Carlo Andersen

Luftens pirater

Luftens pirater

3.5 2 5 Författare: Knud Meister,Carlo Andersen
Finns som e-bok.
Det er jo sket før, at Jan er blevet indviklet i spionaffærer, men i "Luftens pirater" kommer han dog ud for noget af det mest nervepirrende og uhygggelige, han nogen sinde har været ude for.

Sammen med nogle af sine venner kommer han i kamp med en farlig spionbande, der for at opnå sit mål tager alle midler i brug, selv terrorhandlinger i luftrummet over Danmark. Det bliver i bogstavelig forstand en kamp på liv og død, og for at klare skærene må Jan ikke blot opbyde alt sit mod og sin dristighed, men også endnu en gang bevise sine detektivske evner.

Jan er ikke som drenge er flest - han er nemlig en fortrinlig detektiv, der opklarer alt fra juveltyverier til narkotikasmugling. Sammen med sin ven Erling og schæferhunden Boy oplever Jan lidt af hvert. Og han må ofte tænke hurtigt, hvis han skal komme helskindet hjem igen. Forbrydere er nemlig sjældent særligt venlige over for mesterdetektiver...

Serien om Jan er en klassiker inden for børne- og ungdomslitteratur.

Jan-bøgerne er skrevet af Knud Meister (1913-1989) og Carlo Andersen (1905-1970 ).

Knud Meister var uddannet journalist, og i løbet af hans mangeårige karriere nåede han at være tilknyttet en lang række dagblade og redaktioner, bl.a. Ekstrabladet, Berlingske Aftenavis og Time Magazine.

Carlo Andersen var krimiforfatter og udgav i 1940‘erne en række velfortalte krimier for voksne.

Sammen formåede Meister og Andersen at skrive intet mindre end 81 Jan-bøger i perioden 1942-1964.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-02-21
ISBN: 9788711515624
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt