På loppejagt for 700 kr. - Mariette Tiedemann

På loppejagt for 700 kr.

På loppejagt for 700 kr.

0.0 0 5 Författare: Mariette Tiedemann
Finns som e-bok.
Der er masser af loppemarkeder rundt om i landet – fra de ganske små, hvor man har ryddet op på loftet og sælger de frasorterede ting foran huset, til store velorganiserede markeder med hundredvis af stande. Og loppemarkederne er et eldorado for samlere, som hver gang oplever forventningen om at gøre et fund.

Tag med Mariette Tiedemann rundt på markederne og se, hvad man kan få uden at bruge en formue på sin samlermani: teaterkikkerter, Rich‘s-albummer, juletræspynt, fyldepenne og meget mere. I alt 22 kapitler, hvor man både får historien bag genstandene og masser af gode tips, så man ikke snyder sig selv.

Mariette Tiedemann er uddannet kunsthistoriker. Hendes interesse for antikviteter blev vakt, da hun begyndte at vise rundt i Davids Samling i København. Mariette Tiedemann har blandt andet arbejdet som freelanceskribent og redaktionel medarbejder ved vinavisen.dk. Hun har desuden skrevet flere artikler om antikviteter til magasinet Bo Bedre og har endvidere udgivet en lang række bøger om emnet.
Språk: Danska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-02-21
ISBN: 9788726116885
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt