Provlyssna
Troldeliv - Julekalenderbogen: 30. november - Sissel Bøe

Troldeliv - Julekalenderbogen: 30. november

Troldeliv - Julekalenderbogen: 30. november

4,62 13 5 Författare: Sissel Bøe Uppläsare: Ellen Hillingsø
Ljudbok.
Hør lydbog hver dag i december om troldeungerne Paja og Pajko - og en sur nisse.

Paja og Pajko er kommet på en svær opgave: Nissen Nik er sur på de mennesker, der bor på den gård, han ellers skal passe på. Menneskene tror nemlig ikke længere på nissen, og så glemmer de at sætte mad ud til ham. Det vil Nik ikke finde sig i, så han finder på alle mulige drillerier, der er ved at drive folkene på gården til vanvid. Heldigvis tror pigen på gården, Sofie, stadig på nissen. Og hun vil så gerne finde bevis på, at han findes, så hendes mor og far forstår, at man stadig skal behandle nissen ordentligt. Men det er ikke nemt, så Paja og Pajko beslutter sig for at hjælpe hende lidt på vej. Det går bare ikke altid lige efter planen - og nogle gange kan man godt blive i tvivl om, hvem der hjælper hvem.

Peter Madsen og Sissel Bøe har skabt en hyggelig og flot julehistorie om de søde og frække troldeunger fra Troldeliv-bøgerne. Lyt med hver i december måned. Vi udgiver en lydbog om dagen hele december.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Troldeliv - Julekalenderbogen: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-11-30
Längd: 14min
ISBN: 9788711725856
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis