Gåden i Loch Ness - Palle Vibe

Gåden i Loch Ness

Gåden i Loch Ness

0 0 5 Författare: Palle Vibe
E-bok.
"Der er alene i England skrevet utallige bøger om fabeldyr og mystiske skabninger. Blandt de mest populære fabeldyr hører søslangen, og ganske særligt Loch Ness-uhyret, som den berømteste af alle søslanger. Men hvad er sandhed? Hvad er digt, og hvad er overtro?"

Palle Vibe har gennemgransket engelske og skotske biblioteker og arkiver for at finde alt, hvad der er blevet sagt og skrevet frem til nutiden om det sagnomspundne monster i Loch Ness. Han har talt med øjenvidner og de lokale, der i dyb alvor og respekt fortæller om deres oplevelser og teorier om det mystiske væsen på kanten mellem eventyr og virkelighed. Bogens lange række af oplysninger samles derved til én fortælling, der bringer læseren et skridt tættere på sit eget bud på gådens løsning.

Palle Vibe (f. 1952) udsendte i 1978 den okkulte gyser "Oiufaels bog", der i dag nærmest har opnået kultstatus. Den blev i 2007 genudgivet i en udvidet udgave under titlen "Oriuagors profeti", hvis engelske hjemmeside skabte en del røre. Palle Vibe er uddannet tekstforfatter og har, udover artikler, reportager og interviews, også skrevet bøger om teknologi og musikproduktion.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-02-26
ISBN: 9788726109405
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis