Helenes befrielse - Pernille Juhl

Helenes befrielse

Författare: Pernille Juhl
Inläsare: Line Hesdam
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Helenes befrielse

Författare: Pernille Juhl
Inläsare: Line Hesdam
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
10T 47min
Danska
4,25
I sæson to af den spændingsfyldte og fængslende historiske roman, ‘Helenes krig’, bliver Helene presset på alle fronter. I sommeren 1944 er Helene stort set holdt op med at komme på universitetet, fordi arbejdet i modstandsgruppen tager al hendes tid. Men meget tyder på, at der er en stikker iblandt dem, og Helene er under mistanke. Hun vil gerne stoppe det illegale modstandsarbejde, men er bange for, at hun så vil blive yderligere mistænkt. Samtidig er hun stadig forelsket i den tyske soldat, Johan, som modstandsgruppen under ingen omstændigheder må kende noget til. Og deres forhold er ikke uden problemer. Ikke alene er det sjældent, de har mulighed for at se hinanden, hun er også usikker på, om det er Johan, der har sladret om et mislykket attentat til tyskerne. Med tiden bliver det nærmest en besættelse for Helene at blive renset for mistanken om at være stikker. Det kan hun kun blive ved selv at finde den angiver, der er skyld i det hele. Hvordan gør hun det? Og har hun og Johan overhovedet nogen fremtid sammen?

‘Helenes befrielse’ er en levende og varm fortælling om en ung modstandskvinde og hendes overlevelse i det besatte Danmark. Helene er presset fra alle sider. Hendes forældre vil ikke kendes ved hende, og hun må kæmpe både for kærligheden og for at rense sit navn.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2019-02-28
ISBN: 9789178695003
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2019-02-28
ISBN: 9789178695010

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis