Provlyssna
Kuuma kesä Byvallassa osa 1 - Karin Janson

Kuuma kesä Byvallassa osa 1

Kuuma kesä Byvallassa osa 1

3.67 64 5 Författare: Karin Janson Inläsare: Krista Putkonen-Örn
Finns som ljudbok.
Miksi rakkautta on niin vaikea löytää? Hannalla on parturi-kampaamo Byvallassa, pienessä maalaisyhteisössä, jonka asukaslukua vähenee muuttotappion takia. Asiakkaat hupenevat ja Hannan toimeentulo näyttää epävarmalta. Yhtä vaikeaa on löytää järkeviä miehiä treffeille, sillä pikkukylässä ei tosiaankaan ole kiinnostavia miehiä riesaksi asti. Kaiken lisäksi Hannan on vaikea päästää irti tragediasta, joka kohtasi hänen entistä poikaystäväänsä, vaikka siitä onkin jo vuosia. “Ihmisen pitää jättää menneet taakseen”, sanotaan, mutta sehän on helpommin sanottu kuin tehty. Eräänä päivänä kylän juorukello Lennart tulee Hannan salonkiin ja paljastaa, että hänen naapurinsa Micke osallistuu suosittuun TV-sarjaan Rakkautta maaseudulla. Huhumylly käynnistyy oitis kyläläisten keskuudessa: jotkut epäilevät ja suhtautuvat televisiotreffeihin nurjasti, mutta kaikkia kiinnosta suurkaupungista saapuvat kuvausryhmä, joka valtaa kylän koko kesäksi. TV-ryhmä saa kaupungin ja maaseudun asenteet törmäämään virkistävällä mutta ei aina kitkattomalla tavalla. Maaseudun rauha vaihtuu säpinään, ja Hanna saa uusia ja odottamattomia ystäviä. Elämä heittelee silti kapuloita hänen rattaisiinsa ja menneisyys palaa kummittelemaan. Tämä kesä maaseudulla tietää muutosta kaikkien osallisten elämään. ODOTTAMATON VIERAILU Yhtäkkiä linnunliverryksen peitti pärinä, josta ei voinut erehtyä Hanna tunnisti tulijan jo kauan ennen kuin näki Lennartin punaisen mopon kurvaavan jyrkästä mutkasta. Byvallan juorukello Lennart ei aikaile, kun täytyy kertoa uutisia. Kylän oma poika Micke osallistuu television treffiohjelmaan Rakkautta maaseudulla. Pian huhumylly pyörii, mutta Hanna saa myös huonoja uutisia salongistaan.
Språk: Finska Kategori: Romaner Serie: Kuuma kesä Byvallassa: 1 Originaltitel: Byvalla - del 1 Översättare: Nina Mäki-Kihniä

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2016-12-14
Längd: 58M
ISBN: 9789177359845
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs som du vill

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar