Provlyssna
Dublin - Edward Rutherfurd

Dublin

Dublin

3,69 48 5 Författare: Edward Rutherfurd Uppläsare: Lars Thiesgaard
Ljudbok.
E-bok.
KÆRLIGHED OG KRIG, FAMILIELIV OG INTENSE POLITISKE INTRIGER INDTAGER SCENEN I EDWARD RUTHERFURDS EPISKE VÆRK OM DUBLINS HISTORIE

Den engelske succesforfatter Edward Rutherfurd, som tidligere har skrevet de anmelderroste romaner New York og London, tager denne gang læseren med på en fascinerende rejse gennem flere århundreder af Irlands historie og grundlæggelsen af den irske hovedstad Dublin. Fra livet i det før-kristne Irland og de danske og norske vikingers bosættelser til vanhelligelsen af de irsk-katolske kirker og helligdomme under Henrik den 8.

DUBLIN er et spændende portræt af Irlands største by, fortalt gennem de personer, der var tæt på de vigtige historiske begivenheder, mens de fandt sted. ”Romanen er et medrivende, omhyggeligt konstrueret portræt af en nation fra fødsel til midtvejskrise i 1538”
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Forlaget Turbulenz
Utgiven: 2016-10-31
Längd: 30T 27min
ISBN: 9788771482478

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Turbulenz
Utgiven: 2015-09-15
ISBN: 9788771481860
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis