Provlyssna
Ikke et ord - Brad Parks

Ikke et ord

Ikke et ord

4,02 470 5 Författare: Brad Parks Inläsare: Michael Brostrup
Ljudbok.
E-bok.
Det er en helt almindelig onsdag eftermiddag. Dommer Scott Sampson er på vej hen for at hente sine seksårige tvillinger for at tage i svømmehallen, da hans kone, Alison, sender en besked om, at de skal til lægen, og at hun vil køre dem derhen. Scott tager derfor hjem, men da Alison kommer hjem lidt senere, er hun alene – ingen Sam, ingen Emma – og hun påstår, at hun ikke har sendt nogen besked ...

Telefonen ringer, og en anonym mand fortæller dommeren, hvilken dom han skal afsige i en kommende narkotikasag, og at de ikke må sige et ord til nogen, hvis de vil se deres børn igen.

Sådan starter denne medrivende, intense krimi om en ung og kærlig familie, som bliver udsat for deres værst tænkelige mareridt. Et uforudsigeligt og nervepirrende spil begynder, og de ved, at et enkelt forkert træk kan blive fatalt.

Ikke et ord er ekstremt spændende – med et fascinerende indblik i det amerikanske retssystem, hvor indflydelse og nepotisme hersker – men romanen er først og fremmest historien om to forældres desperate kamp for at få deres børn tilbage i live.

Fremragende – begynder med et brag og bliver kun bedre og bedre.

Lee Child

Man er grebet fra første sætning og slipper ikke bogen, før man har læst sidste side af historien, som konstant udvikler sig i nye, overraskende retninger.

Associated Press

Romanens sidste sider er spændende, overraskende og dybt rørende. Hvor rørende? Jeg fældede faktisk en tåre, og det er ellers sjældent, jeg gør det over en bog … Ikke et ord er en milepæl i Brad Parks’ forfatterskab.

The Washington Post

Parks doserer sine plottwists med en pipette fyldt med gift … Romanen er konstant nervepirrende, og Parks løfter læserne op i nakken og giver dem en rusketur, hvorefter han gentager det igen og igen lige indtil klimakset, der er så gruopvækkende, at man er lettet, når det endelig er ovre.

Kirkus Reviews

Chokerende troværdig og helt igennem imponerende ... især plottet lader ikke John Grisham noget efter.

The Sunday Times

En sindsoprivende thriller! Ikke et ord er medrivende lige fra de første sider og hele vejen igennem ... Den her roman er en vinder!

Jeffery Deaver

Ikke et ord blev kåret som årets bog i 2017 af Kirkus Reviews og Library Journal og vandt Virginias People’s Choice Award samme år.

Brad Parks er den eneste forfatter, som har vundet både Shamus, Nero og Lefty Awards, tre af de mest prestigefyldte krimipriser i USA. Hans romaner er oversat til femten sprog og er blevet rost til skyerne overalt.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Rasmus Klitgaard Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2019-03-04
Längd: 12T 36min
ISBN: 9788771076585

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2019-03-04
ISBN: 9788771076578
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis