Provlyssna
Der hvor solen aldrig skinner - Peter Grønlund

Der hvor solen aldrig skinner

Der hvor solen aldrig skinner

3,88 525 5 Författare: Peter Grønlund Inläsare: Lars Atterman
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Der findes mange myter og forestillinger om hvordan det er at sidde i fængsel i Danmark: Det er en feriekoloni. Bander og rockere styrer med vold og terror. Man bliver mere kriminel af at sidde i fængsel.

Der hvor solen aldrig skinner går bag om myterne og skildrer via en række skæbnefortællinger den sande historie om hverdagen bag de høje ringmure. Ærligt, råt og uden moraliseren om rigtigt og forkert fortælles historien om en ung drabsmand, der afsonede i Horsens Statsfængsel, en graffitimaler, der røg på sygeafdelingen på Vestre fængsel og narkohandleren, der fik en straksdom på et års fængsel, som han afsonede blandt brutale indsatte i et arresthus. Om den autonome, der smed æg i hovedet på statsministeren og mange andre historier fra indenfor murene.

I bogen kommer læseren helt tæt på hverdagen blandt langtidsfanger i lukkede fængsler og kortidsfanger i åbne fængsler, og giver et ærligt billede af hvordan det rent faktisk er at sidde i fængsel i Danmark.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Forlaget Momenta
Utgiven: 2019-03-14
Längd: 5T 15M
ISBN: 9788770363334

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Momenta
Utgiven: 2019-03-14
ISBN: 9788770363327
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis