Carte Blanche - Jeffery Deaver

Carte Blanche

Carte Blanche

4 1 5 Författare: Jeffery Deaver
Finns som e-bok.
En dekryptering af en hemmelig besked afslører, at England huser en ondskabsfuld person, der planlægger et angreb, hvor flere tusinde mennesker vil dø. Agent 007 har nu en uge til at sætte en stopper for sin dystre modstander, der svælger sig i død og forrådnelse.

’Carte Blanche’ er den nyeste bog om James Bond. Modstanderne spiller ikke længere efter reglerne, så det er nødvendigt at tage hårdere midler i brug. Derfor får agent 007 carte blanche til at gøre, hvad der er nødvendigt.

Forfatteren:
Jeffery Deaver er født i 1950 i USA. Mange af hans bøger er internationale bestsellere. ’Carte Blanche’ er hans første James Bond-bog.

Salg:
’Carte Blanche’ debuterede som nr. 1 på Amazons bestsellerliste og har været på den engelske bestsellerliste siden udgivelsen. Rettigheder er solgt til 21 lande. -

Anmeldelser.
-Fængende moderne thriller.
Daily Express

- Det mest imponerende ved ’Carte Blanche’ er genialiteten i den åndedrætsløse, blodtørstige handling. Som en mester i vildledning skaber Deaver flere overraskelser.
Evening Standard.

- Deaver er en af verdens mest elegante og udspekulerede thrillerforfattere - en langt bedre håndværker end Ian Fleming.
Telegraph.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Turbulenz
Utgiven: 2012-10-23
ISBN: 9788792861313
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis