Ballade i familien - Rex Stout

Ballade i familien

Ballade i familien

3.0 1 5 Författare: Rex Stout
Finns som e-bok.
Da en tjener fra Rustermans restaurant banker på Nero Wolfes dør og hævder, at en mand vil slå ham ihjel, får han lov at blive natten over i et af de ledige gæsteværelser. Kort tid efter dør han, da en bombe i hans frakkelomme eksploderer. Aldrig før har mesterdetektiven Wolfe været så vred, at han har nægtet at samarbejde med politiet – eller været villig til at tilbringe enoghalvtreds timer i fængsel! Og det skal oven i købet vise sig, at morderen er at finde blandt Wolfes nærmeste bekendte ...

Nero Wolfe er en excentrisk ballademager og privatdetektiv i ordets mest private betydning. Kun nødtvungent flytter han sine 150 kg fra lænestolen i sit okkerfarvede murstenshus i New York. Hans overvældende omfang skyldes en lige så overvældende forkærlighed for lækker mad. Nero Wolfe er en stor og meget kræsen gourmet og er selv et geni som kogekunstner. Lykkeligvis bliver Wolfes detektiviske evner dog stadig mere fabelagtige for hvert kilo, han tager på. Den magelige sporhund har nemlig i høj grad brug for disse evner for at kunne tjene penge til sin anden store lidenskab: Orkidéavl. Og han tæller sine store honorarer med samme glæde, som han samler orkideer.

Rex Stout (1886-1975) var en af den moderne, amerikanske detektivromans hovedmænd. Han er ophavsmand til den berømte, tykke, orkidédyrkende detektiv Nero Wolfe, som er hovedperson i en lang række af Stouts kriminalromaner. Rex Stout begyndte at skrive romaner i 1927, og i 1934 udkom hans første Nero Wolfe-roman "Fer de Lance", der på dansk fik titlen "Et slag i luften".
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Grete Juel Jørgensen

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-03-07
ISBN: 9788726038774
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt