Provlyssna
Summer Karlsson 1 - Johanna Nilsson

Summer Karlsson 1

Summer Karlsson 1

3,99 285 5 Författare: Johanna Nilsson Inläsare: Mathilde Eusebius
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
‘Summer Karlsson og den store kærlighed’ er en hjertevarm, humoristisk og livsbekræftende feel-good fortælling om en stærk kvinde, der med alle odds imod sig beslutter at redde sig selv én gang for alle. I sin jagt på venskab og kærlighed finder hun dog også noget langt vigtigere - sig selv. Summer Karlsson er 36 år, svært overvægtig og arbejdsløs. Da hendes mor dør, er det dråben, der får bægeret til at flyde over. Hvad skal der nu ske med hende? Hun har overtræk på kontoen, og hun kan ikke selv klare sig i hverdagen uden hjælp. I sin kamp mod angst og depression opretter hun desperat to annoncer i lokalavisen. Én, hvor hun søger en personlig assistent til personlig pleje, og én, hvor hun tilbyder sine evner som privatdetektiv. En karriere, hun altid har haft en hemmelig drøm om. Hun får hurtigt en henvendelse på begge annoncer, men da det banker på døren hos Summer, bliver hun meget overrasket. ‘Summer Karlsson og den store kærlighed’ tager dig med gennem hele følelsesregisteret, og undervejs kan der både blive brug for at tørre tårerne, både de rørte og de latterfremkaldte, væk fra øjnene. ’Summer Karlsson og den store kærlighed’ er indlæst af den erfarne, danske skuespiller Mathilde Eusebius, der tidligere har lagt stemme til lydbogssuccesser som ’Hvis jeg falder’ og John Greens ’Skildpadder hele vejen ned’. Hun leverer en indlevet indlæsning i et godt tempo og med god sans for historien.
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Summer Karlsson: 1 Originaltitel: Summer Karlsson 1 Översättare: Dorthe Stage Mortensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-08-22
Längd: 11T 38M
ISBN: 9789178153503

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-08-22
ISBN: 9789178153510
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis