Provlyssna
Silminnäkijä K1O1 - Anna Bågstam

Silminnäkijä K1O1

Silminnäkijä K1O1

3.6422764227642275 123 5 Författare: Anna Bågstam Inläsare: Petriikka Pohjanheimo
Finns som ljudbok.
Pittoreskissa Lervikenin kalastajakylässä Juutinrauman rannalla on tapahtunut raaka murha. Eräs nainen on teloitettu, ja hänen silmänsä on teipattu auki. Murha tapahtuu päivä sen jälkeen, kun Harriet Vesterberg on muuttanut isänsä luo, kivenheiton päähän rikospaikasta. Yhtäkkiä Lerviken on kaukana siitä idyllistä, jossa hän vietti lapsuutensa kesät. Harriet on juuri jättänyt Tukholman ja epäonnistuneen rakkaussuhteen taakseen aloittaakseen uuden elämän Landskronan poliisin palveluksessa. Pian hänelle kuitenkin selviää, ettei hän välttämättä ole niin tervetullut poliisitalolle kuin olisi toivonut ja ettei hänen ideoilleen anneta mitään arvoa. Hän päättää kulkea omaa polkuaan, mutta se johtaa hänet jäljille, joiden seuraaminen alkaa hyvin pian kaduttaa. Voiko murhaaja olla joku, jonka hän tuntee?
Språk: Finska Kategori: Deckare Serie: Silminnäkijä: 1 Originaltitel: Ögonvittnet - säsong 1 Översättare: Laura Jänisniemi

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2019-03-25
Längd: 1T 23M
ISBN: 9789178692705
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs som du vill

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar