Mysteriet på Åbrinken - Jan Mogensen

Mysteriet på Åbrinken

Mysteriet på Åbrinken

0.0 0 5 Författare: Jan Mogensen
Finns som e-bok.
Hvad er det dog, der sker på Åbrinken, hvor der ellers altid er så fredeligt?

Peter Pindsvins trillebør forsvinder ligesom Mårs værktøjskasse, Mulle Muldvarps radiseskovl og mange andre vigtige sager, der bare lige pludselig er pist væk.

Er det de nye tilflyttere, nogle sære dyr med sorte røvermasker, der er på spil? Eller er det en af Åbrinkens indbyggere?

Det må Åbrinkens nye sherif, Peter Pindsvin, og hans trofaste medhjælper, Skovmus, finde ud af - og her får de brug for de fire kvikke spejderunger, som laver deres helt egen efterforskning af sagen.

Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H.C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012).

Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-04-02
ISBN: 9788726048971
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt