Charlotte Løvenskjold - Selma Lagerlöf

Charlotte Løvenskjold

Charlotte Løvenskjold

4.0 1 5 Författare: Selma Lagerlöf
Finns som e-bok.
Charlotte Løvenskjold arbejder på en præstegård, hvor hun møder den unge assisterende pastor Karl-Artur Ekenstedt. Charlotte er livsglad og stolt, Karl-Artur er fanatisk og neurotisk, men alligevel forelsker de sig i hinanden. Selvom Charlotte derved kun har et beskedent liv at se frem til, forlover hun sig med ham. Men noget truer med at komme imellem dem. På den ene side står den rige minearbejder, der også ønsker at gifte sig med Charlotte. På den anden side truer Karl-Arturs fikse idé om at gå i Kristi fodspor og blive en fattig omvandrende prædikant.

Charlotte og Karl-Artur er begge efterkommere af General Løvenskjold, som vi mødte i forløberen til "Charlotte Løvenskjold", "General Løvenskjolds ring". Tredje og sidste bind i trilogien hedder "Anna Svärd". Bøgerne kan læses i forlængelse af hinanden eller hver for sig.

Selma Lagerlöf (1858-1940) har skrevet et væld af romaner og noveller om bondeliv i Sverige. Hendes debutroman "Gøsta Berlings Saga" fik først for alvor opmærksomhed, da den blev udgivet i Danmark og fik ros af den kendte danske litteraturkritikker Georg Brandes. Selma Lagerlöf vandt i 1909 nobelprisen i litteratur, og i en årrække prægede hendes ansigt endda den svenske tyvekroneseddel.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Elisabeth Grundtvig

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-04-02
ISBN: 9788726084047
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt