Kultahäkki - Camilla Läckberg

Kultahäkki

Författare: Camilla Läckberg
Inläsare: Karoliina Kudjoi
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Kultahäkki

Författare: Camilla Läckberg
Inläsare: Karoliina Kudjoi
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
10T 47min
Finska
3,96
Uusi jännärisarja Ruotsin myydyimmältä rikoskirjailijalta

Ulkopuolisten silmissä Faye on saanut kaiken: täydellisen aviomiehen, suloisen tyttären ja tyylikkään kodin Tukholman parhailta kulmilta. Todellisuudessa ahdistavat muistot lapsuudesta Fjällbackassa vainoavat häntä, ja Faye kokee elävänsä vankina kultaisessa häkissä. Oli aika, jolloin hän oli vahva ja kunnianhimoinen nainen. Se oli ennen kuin hän luopui kaikesta miehensä Jackin vuoksi.

Kun Jack pettää Fayta, hänen maailmansa romahtaa. Faye on täysin musertunut, kunnes hän päättää antaa samalla mitalla takaisin ja keksii julman tavan kostaa.

Kultahäkki on vastustamattoman koukuttava psykologinen jännitysromaani, joka luotaa ihmismielen varjopuolta ja kurkistaa sen syvimpään pohjaan. Se näyttää, mitä tapahtuu siinä pisteessä, jossa ei enää voi antaa anteeksi. Vangitsevan, kaksiosaisen sarjan avaava Kultahäkki on vuoden järisyttävin kirjatapaus kaikkialla maailmassa.
Originaltitel: En bur av guld
Översättare: Aleksi Milonoff
Mer info om ljudboken:
Förlag: Otava
Utgiven: 2019-04-11
ISBN: 9789511337737
Mer info om e-boken:
Förlag: Otava
Utgiven: 2019-04-11
ISBN: 9789511333395

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis